E uiga i le afifiina o sikaleti cellophane

Cellophane Sika afifi

Afifi Cellophanee mafai ona maua i le tele o sikaleti;ona o le le fa'avaeina o le suauu, e le fa'avasegaina le cellophane o se palasitika.O mea e gaosia mai mea fa'afouina e pei o le fafie po'o le hemp, po'o le fa'atupuina e ala i se fa'asologa o vaila'au fa'asolosolo, ina ia fa'aola atoatoa ma fa'apalapala.

O le afifi e semi-permeable, e mafai ai ona ui atu ausa vai.O le afifi o le a maua ai foi se siosiomaga i totonu e pei o se microclimate;e mafai ai e le sikaleti ona manava ma faasolosolo lemu.O sikaleti afifi ua silia ma le sefulu tausaga le matua e masani ona sili atu le tofo nai lo sikaleti ua matua e aunoa ma se afifi cellophane.O le afifi o le a puipuia le sikaleti mai fesuiaiga o le tau ma taimi masani e pei o felauaiga.

 

O le a le umi e tumau ai le sikaleti fou ile Cellophane?

O le cellophane o le a tumau pea le fou o le sika mo le 30 aso.A maeʻa le 30 aso, o le a amata ona mago le sika ona o mea faʻafefe o afifi e mafai ai ona ui atu le ea.

Afai e te teuina le sikaleti i totonu o le afifi cellophane ona tuu lea o le sikaleti i totonu o se vai, o le a tumau e faavavau.

 

O le a le umi e tumau ai sikaleti i totonu o se taga Ziplock?

O se sikaleti teuina i totonu o le taga Ziplock e tumau pea fou mo le 2-3 aso.

Afai e le mafai ona e ulaina lau sikaleti i totonu o le taimi, e mafai lava ona e faʻaopopoina se Boveda i totonu ma le sikaleti.O le Boveda o se pusa fa'asusu e lua-auala e puipuia ai le sikaleti mai le mago po'o le fa'aleagaina.

 

E tatau ona ou tuʻua laʻu sikaleti i totonu o le afifi i loʻu humidor?

O nisi e talitonu o le tu'u ai o le afifi i luga o lau sikaleti ma tu'u i totonu o le vai e poloka ai le susū o le vai, ae e le o se fa'afitauli.O le teuina o le afifi i totonu o le humidor e lelei atoatoa ona o le sikaleti o le a tumau pea lona susu;o le a fesoasoani le afifi e faatuai lona matua.

 

O A'afiaga o le Ave'esea o le Cellophane Wrapper

E ui o le teuina o le cellophane afifi i luga o le sika e le mafai ona taofia atoatoa le susu mai le oʻo atu i le sikaleti, o le a faʻaitiitia ai le tele o le susu o le a maua e le sika mai le humidor.

I luga o se autu tutusa, o le toe faʻamamaina o sikaleti cellophaned o le a umi se taimi;e taua le mafaufau i ai pe afai o lo'o e fuafua e toe fa'afou se sikaleti ua le amana'ia.

O sikaleti e aveese mai le afifi o le a vave foi ona matua, lea e lelei mo tagata ulaula e fiafia e tuʻu a latou sikaleti mo ni masina, poʻo ni tausaga foi, ae latou te leʻi faʻamalosi e manava a latou asu ma manogi manogi.

Atonu e te fia iloa foi o le aveesea o cellophane o le a faaosofia ai foi le tuputupu a'e o fulufulu, o le taunuuga o le suau'u masani o le laulaau ma suka i luga o le afifi o le sikaleti.E mafai e le Cellophane ona taofia le faagasologa o lenei mea.

 

O A'afiaga o le Fa'atumauina o le Afifi Cellophane

E leai se masalosalo o le afifi cellophane e faʻaopoopoina se vaega taua o le puipuiga i lau sikaleti.O le a puipuia ai le pefu ma le palapala mai le faaleagaina o le sikaleti, lea e faigofie ona ulu atu i se humidor e ala i ni auala le mautonu.

O le a fa'ailoa mai fo'i e afifi cellophane ua matua lelei le sikaleti.E masani ona e faalogoina le faaupuga 'cello samasama';i le aluga o taimi, o le cellophane o le a lanu samasama ona o le faʻamalolo o le sika o suauu ma suka, faʻafefe ai le afifi.

O le isi aoga lelei o le cellophane o le microclimate na te fatuina i totonu o le afifi.O le fa'agesegese o le fa'asao e mafai ai ona e tu'u lau sikaleti i fafo o lau vai mo se taimi umi e aunoa ma le ono fa'amago.

A o'o mai i lalo i le filifiliga i le va o le aveese pe leai o lau sikaleti mai lona afifi cellophane, e sau lava i lalo i lou lava mana'o;e leai se tali sa'o pe sese.

Mo nisi fa'amatalaga ma fautuaga i le ulaula tapaa ma le tausiga o le sikaleti, e mafai ona e su'esu'e i la matou blog pe fa'afeso'ota'i se sui o la matou 'au.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Oloa Fa'atatau


Taimi meli: Oke-31-2022